Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Παίδες του Παναθηναϊκού, που νίκησαν με 4-0 τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, στο Κορωπί, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Το «τριφύλλι» ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο όπου, έχοντας την κατοχή της μπάλας, πέτυχε δύο τέρματα κι έφτιαξε τουλάχιστον άλλες τρεις ευκαιρίες για γκολ… Συγκεκριμένα, το 1-0 έγινε στο 15ο λεπτό, με δυνατό σουτ του Ζαγαρίτη έξω από την αντίπαλη περιοχή, ενώ στο 34’ ο Ντοματάς εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας των «κιτρινόμαυρων» και με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ «έγραψε» το 2-0!

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ακολούθησε την ίδια… συνταγή, σκοράροντας νωρίς, καθώς στο 50ο λεπτό ο Ντοματάς έφυγε στην «πλάτη» ενός αμυντικού, νίκησε στο τετ α τετ τον Αντωνόπουλο και έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι»… κατέβασαν ταχύτητα, για να φτάσουν πάντως στο τελικό 4-0 επτά λεπτά πριν τη λήξη, όταν μετά από ωραία αλλαγή παιχνιδιού και την επέλαση του από τα δεξιά, ο Αλεξόπουλος πάτησε περιοχή και σκόραρε…

ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Ζαγαρίτης, 34’-50’ Ντοματάς, 83’ Αλεξόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Μπάκος, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (67’ Αλεξόπουλος), Ντοματάς, Ηλιάδης (73’ Πράπας).

ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Πατρινός, Πετούσης, Λαζαρίδης, Σταμάτης, Μπιλικαϊδης, Τσέλιος, Προύσος. Αγωνίστηκαν και οι: Βουγιουκλίδης, Στεργιώτης, Βολονάκης, Αναστόπουλος.