Την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20 πέτυχαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν τους αντίστοιχους του Πανιωνίου με 1-0, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και ειδικότερα στην επανάληψη δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο» με ευρύ σκορ, όμως ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» είχε… διαφορετική άποψη παρότι δεν απεσώβησε την ήττα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 23ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Μίγγο η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα λόγω και του δυνατού αέρα, έφυγε από τα χέρια του Αστρά και κατέληξε στα δίχτυα του!

Ενώ ο Πανιώνιος απείλησε -για πρώτη και… μοναδική φορά- με ισοφάριση στο 37’, με την κεφαλιά του Οικονομίδη, την οποία όμως έβγαλε, με εκπληκτική επέμβαση στην αριστερή του γωνία, ο Κότσαρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Αρχικά στο 48ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Μαυρομάτη από αριστερά, η προβολή του Χατζηγιοβάννη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ακολούθως στο 64’, με τον Παπανικολάου να βγαίνει τετ α τετ με τον Αστρά, ο οποίος απέκρουσε το σουτ του. Ενώ στο 75’ ο γκολκίπερ των Νεοσμυρνιωτών είπε «όχι» σε διαδοχικές προσπάθειες των Στάικου και Πίσπα…

ΣΚΟΡΕΡ: 23’ Μίγγος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Χατζηγιοβάννης (85’ Κουντουριώτης), Παπανικολάου, Πίσπας (89’ Μπουζούκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Κουτσοποδιώτης, Πολυχρονιάδης, Δαύρης (77’ Αράπης), Σταυρόπουλος, Πινιώτης (68’ Μπιμάι), Κερασίδης, Τζαφέρι, Αντωνακόπουλος, Μήτκας (46’ Βουκελάτος).