Ποδαρικό με το… δεξί για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού στο 2016, αφού νίκησαν με 2-1 τους αντίστοιχους του Λεβαδειακού, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους «πράσινους» καθώς μόλις στο 12’ οι Βοιωτοί πήραν το προβάδισμα, όταν μετά από μια εκτέλεση φάουλ ο Ζερβόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά αλλά, αντ’ αυτού, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του…

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας για «μπροστάρηδες» τους Αποστολάκη και Δημήτρουλα. Όπως κι έγινε, τελικά, στο 45ο λεπτό με τον Ξεπαπαδάκη να βγάζει μια έξυπνη πάσα για τον Αποστολάκη, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν τον Λεβαδειακό και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους δυο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Όταν ο Δημήτρουλας έγινε κάτοχος της μπάλας, έξω από την αντίπαλη περιοχή, πέρασε έναν αντίπαλό του, έπαιξε το ένα-δυο με τον Καλομοίρη και με δυνατό σουτ πέτυχε το τελικό 2-1!

ΣΚΟΡΕΡ: 45’ Αποστολάκης, 62’ Δημήτρουλας / 6’ (αυτ.) Ζερβόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρτύκα, Γκουντούνας, Ντόκο (85’ Μαργαρώνης), Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος (76’ λ.τρ. Μανιδάκης), Βαρέσης, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης (83’ Σκεντεράι), Λώλος, Καλομοίρης (86’ Χριστοδούλου), Δημητρούλας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πουλίτσας, Σαλιάι (71’ Παπαθεοδώρου), Μίχος, Γεωργακόπουλος, Βασιλείου, Σωτηρίου (66’ Στυλιανού), Νίκας (80’ Καντάς), Κακοτρίχης, Πορής (73’ Αθανασόπουλος), Ζαχάρης (46’ Φώτος), Λεοντίου.