Σε τετραήμερη περιοδεία στην Κύπρο βρίσκεται οΠρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τα παιδιά της «Ακαδημίας Παπαχαραλάμπους» στο Δημοτικό Στάδιο Μαρωνίου, στη Λάρνακα. Η Σχολή εντάχθηκε πρόσφατα στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν εντυπωσιακός.

Ο κ. Κωνσταντίνου επισκέφθηκε τη συνεργαζόμενη Σχολή για να γνωριστεί με τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε όλες τις Σχολές της Μεγαλονήσου.Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Γιάννου Παπαχαραλάμπους, πρόσφεραν τιμητική πλακέτα τον κ. Κωνσταντίνου, μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι η Πάφος, όπου αύριο το μεσημέρι ο κ. Κωνσταντίνου θα επισκεφθεί τη νέα συνεργαζόμενη Σχολή του τριφυλλιού. Στην εκδήλωση της Πάφου, αναμένεται να παρευρεθεί πολύς κόσμος, καθώς ο κ. Κωνσταντίνου θα τιμηθεί από τον τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων.

Οι δράσεις, οι εκδηλώσεις, οι συναντήσεις και η ομορφιά του Ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να λάμπουν στην Μεγαλόνησο.