Μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα βρίσκονται πλέον οι Παίδες του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί των αντίστοιχων του Αστέρα Τρίπολης, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την τρίτη αγωνιστική στον τρίτο γύρο του Α’ ομίλου της διοργάνωσης.

Οι εκκολαπτόμενοι άσοι του «τριφυλλιού» είχαν -με εξαίρεση το ξεκίνημα- την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος τη αναμέτρησης και κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κι άλλες φάσεις για γκολ, πέραν των δυο που πέτυχαν, αν και σε κάποια διαστήματα μπορούσαν να είχαν καλύτερες αντιδράσεις…

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 20’, όταν αποβλήθηκε παίκτης τους με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ο Τζαβίδας έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε αντικανονικά!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Ντοματά να τροφοδοτείται μέσα στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα, ενώ ο Ζαγαρίτης «κλείδωσε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο 75ο λεπτό, με κοντινό σουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Ντοματάς, 75’ Ζαγαρίτης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Μπάκος, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Αλεξανδρόπουλος, Κώστας (50’ Σερπέζης), Τζαβίδας (77’ Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης (77’ Πράπας), Ντοματάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πέτρου, Κάρδαρης, Βασιλακόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Γκιώνης, Τζήμας, Κωτσόπουλος, Βασιλικόπουλος, Μπλάτσος (75′ Μπίσιας).