Δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» για τους Παίδες του Παναθηναϊκού, που νίκησαν με το εντυπωσιακό 4-0 εκείνους του Πλατανιά, στο Κορωπί, για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Το «τριφύλλι» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να το «καθαρίσει» με… συνοπτικές διαδικασίες, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να προηγηθούν στη φάση που είχαν στο πρώτο λεπτό, με ένα χαμένο τετ α τετ, η οποία ενδεχομένως να άλλαζε τις ισορροπίες…

Συγκεκριμένα, μόλις στο 2’, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, με το κοντινό πλασέ του Τζαβίδα από την μικρή περιοχή, ενώ επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπάκου να σκοράρει, με δυνατό σουτ. Για να έρθει ο Ντοματάς με έξοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 13ο λεπτό και να διαμορφώσει το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, αφού συνέχισαν να έχουν τρεξίματα και καλές μεταβιβάσεις. Ωστόσο, πέτυχαν μόνο ένα ακόμα τέρμα, χάρη στο πλασέ του Ντοματά στο 47’.

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Τζαβίδας, 9’ Μπάκος, 13’-47’ Ντοματάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος (75’ Πράπας), Αλεξανδρόπουλος, Κλάιφερτ, Μαυρουδής, Σερπέζης, Μπάκος, Τζαβίδας (63’ Αλεξόπουλος), Ζαγαρίτης (75’ Βόσσος), Ντοματάς (69’ Κώστας).