Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν εκτός έδρας τους αντίστοιχους του Πανθρακικού, με σκορ 1-0 στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε κυρίως από τη δύναμη, καθώς διεξήχθη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα παράλληλα να μην υπάρξουν και πολλές καλές φάσεις για αμφότερες τις ομάδες…

Ωστόσο, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα, παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και χάρη σε ένα γκολ του Παπανικολάου στο 70ο λεπτό του ματς, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ του νεαρού μέσου η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο σώμα και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, πήραν το «τρίποντο»!

ΣΚΟΡΕΡ: 70’ Παπανικολάου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Τζατζανάς, Φουρκάν, Κουτσουκανίδης, Φαρμάκης, Κοσμίδης, Βελή (70′ Κούτρας), Πότσης (80′ Θωμάς), Μιχαηλίδης, Σαραντίδης (70′ Παπαρούνας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος (65′ Σιλβεστρίδης), Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου, Μπουζούκης (82′ Μαυρομμάτης), Χατζηγιοβάννης (65′ Κουντουριώτης).