Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους του Αστέρα Τρίπολης, στο βοηθητικό γήπεδο της αρκαδικής ΠΑΕ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής για τον δεύτερο γύρο του Α’ ομίλου στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K17.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς αμφότερες οι ομάδες φρόντισαν κυρίως να προστατεύσουν τα μετόπισθεν παρά να δημιουργήσουν. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν λίγες φάσεις και στις δυο εστίες…

Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να σκοράρει με τον Καλομοίρη στο 17’ αλλά ο Τσιφτσής μπλόκαρε το σουτ του, όπως επίσης στο 57’ με τον Λώλο και στο δέκα λεπτά πριν τη λήξη, ξανά με τον Καλομοίρη να αστοχεί.

Οι γηπεδούχοι στον αντίποδα κατέγραψαν τις καλύτερες στιγμές τους στο 71ο λεπτό, με την κεφαλιά του Γεωργόπουλου να περνάει άουτ και το σουτ του Τερεζίου έξι λεπτά αργότερα.

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κοντογιαννόπουλος, Ζήσης (62’ Μπινιώρης), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (56’ Απειρανθίτης), Νικολακόπουλος (46’ Ρούνης), Γλέζος, Τάκος (56’ Γεωργόπουλος), Κανελλόπουλος, Τερεζίου (86’ Πολυμενάκος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Γκουντούνας, Ντόκο, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Λώλος (69’ Χριστοδούλου), Καλομοίρης (86’ Αμπιλα), Δημήτρουλας (59’ Ξεπαπαδάκης).