Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού έμειναν για δεύτερο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη, καθώς ηττήθηκαν από εκείνους του Πλατανιά με 1-0, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως όλο το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους «πράσινους» που βρίσκονταν στην επίθεση… διαρκώς, προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία αλλά δεν τα κατάφεραν…

Κι αυτό γιατί οι Χανιώτες είχαν στηθεί μπροστά από την μεγάλη περιοχή τους, περιμένοντας απλά μια αντεπίθεση για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η κατοχή μπάλας ήταν 80-20 για τον Παναθηναϊκό!

Ωστόσο, ο Πλατανιάς έφυγε από το Κορωπί με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του καθώς στο 62’ μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο παίκτης του βγήκε στην κόντρα, πέρασε τρεις αντιπάλους του και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 62′ Γκιουράι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Γκουντούνας, Ντόκο, Ζερβόπουλος, Νικολογιάννης, Σκεντεράι (58’ Ξεπαπαδάκης), Βαρέσης, Δημήτρουλας (58’ Χριστοδούλου), Αποστολάκης, Καλομοίρης (80’ Αμπίλας), Λώλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαδάς, Γιακουμάκης, Κωνσταντινίδης, Καλλιώρας, Αργυρουδάκης, Καλλιτσουνάκης (75’ Ξενοκτιστάκης), Μαθιουδάκης, Αναγνωστόπουλος (65’ Μερόλι), Αμαραντίδης Γ., Γιαννακίδης (46’ Γκιουράι), Αμαραντιδης Α.