Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού με εκείνους του Αστέρα Τρίπολης για το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα , για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στον Α’ ομίλου της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι και αφού πήραν την κατοχή της μπάλας, κατάφεραν να προηγηθούν κιόλας, στο 28ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο γύρισμα του Τζαβίδα από δεξιά ο Ντοματάς με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του!

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση, η οποία και ήρθε εν τέλει στο 61’, με την εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα από δεξιά και τον Τζήμα να πηδάει πιο ψηλά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, για να κάνει το 1-1, με κεφαλιά… Αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 61’ Τζήμας / 28’ Ντοματάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πέτρου, Αλημίσης, Ζορμπάς, Λιαρίκος, Βασιλακόπουλος, Μπλάτσος, Κωτσόπουλος, Τζήμας, Μαχαίρας, Κάρδαρης, Βασιλικόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Κλάιφερτ, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Τζαβίδας, Ζαγαρίτης (70’ Μπάκος),Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (72’ Αλεξόπουλος), Ηλιάδης,,Μαυρουδής.