Επιστροφή στις νίκες για τους Παίδες του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν με 4-3 τους αντίστοιχους του Ατρόμητου, στο γήπεδο του Αγίου Ιερόθεου, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στον δεύτερο γύρο του Α’ ομίλου για το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» όχι μόνο ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ήταν κι εκείνοι που πέτυχαν τα… έξι από τα επτά τέρματα του παιχνιδιού, ενώ απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο!

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 13ο λεπτό, χάρη στο δυνατό σουτ του Σερπέζη, για να έρθει το αυτογκόλ του Βαγιαννίδη στο ημίωρο και το 1-1. Μάλιστα, στο 44’, ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα, ξανά με αυτογκόλ, αυτή την φορά από την κεφαλιά του Καραγιάννη, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει…

Στην επανάληψη το «τριφύλλι» συνέχισα να κάνει ωραίους συνδυασμούς και να ψάχνει το γκολ, που ήρθε στο 62’, με κοντινό πλασέ του Μαυρουδή. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αλεξόπουλος με σουτ από πλάγια θέση έκανε την… ολική ανατροπή και το 2-3 για την ομάδα του!

Στο 67ο λεπτό του ματς, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πολίτη η μπάλα κόντραρε κάπου αρχικά και στη συνέχεια γλίστρησε από χέρια του Χατζηγιαννάκη, για να γίνει έτσι το 3-3. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 80’ ο Ηλιάδης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ (αυτ.) Βαγιαννίδης, 44’ (αυτ.) Καραγιάννης, 67’ Πολίτης / 13’ Σερπέζης, 62’ Μαυρουδής, 63’ Αλεξόπουλος, 80’ Ηλιάδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Πράπας, Μαυρουδής, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Ηλιάδης, Ντοματάς (19’ λ.τ. Αλεξόπουλος).