Μια ακόμα εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, αυτή την φορά από εκείνους του Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 3-0 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Το «τριφύλλι» είχε μεν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν αποδείχτηκε ικανό να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε. Κάτι που έκανε, αντιθέτως, ο αντίπαλος του, με αποτέλεσμα να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό, με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπλάσις, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Κότσαρη, με την βοήθεια και του δοκαριού…

Στην επανάληψη, το… σκηνικό δεν άλλαξε, ούτε και μετά την διπλή αλλαγή του Βαγγέλη Σάμιου, ο οποίος προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του μεσοεπιθετικά, άλλαξε το σύστημα, παίζοντας με τρεις στην άμυνα.

Αντιθέτως, στο 72’ μετά από λάθος του Κότσαρη η μπάλα έφτασε στον Τσιώλη, ο οποίος σούταρε, ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απέκρουσε ασταθώς και στην εξέλιξη της φάσης ο Συρεγγέλας πήρε το… ριμπάουντ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2!

Παράλληλα, δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ιγκόρ πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 40’ Ντε Μπλάσις, 72’ Συρεγγέλας, 80’ Ιγκόρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς (69’ Μπουζούκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Μαυρομμάτης, Μίγγος, Πίσπας (69’ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Στάικος, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καπετάνος, Τσέκος, Παπαγγελής (57’ Βουτσελάς), Ζήσης, Μάνος, Χάδιαρης, Ιγκόρ, Νάτσης (69’ Μαργαρίτης), Συρεγγέλας, Τσιώλης (82’ Κονιδάς), Ντε Μπλάσις.