Μια ακόμα εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, καθώς έχασαν από τους αντίστοιχους της Βέροιας με 1-0, στο γήπεδο Παλατιτσίων, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Οι «πράσινοι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο Χατζηγιοβάννης και Λάμπρου δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή της ομάδας τους σε ένα γκολ…

Στην επανάληψη, αντιθέτως, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και, κόντρα στην ροή του ματς, μπόρεσαν να σκοράρουν σε μια αντεπίθεση, στο 82ο λεπτό όταν ο Ναυρινιάδης έκανε ένα δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας έτσι το 1-0.

Πάντως, ακόμα κι έτσι, το «τριφύλλι» πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες για το 1-1, αρχικά στο 87’ και ακολούθως τρία λεπτά αργότερα, με τον Λάμπρου να βγαίνει τετ α τετ με τον Βασιλειάδη και τον γκολκίπερ της Βέροιας να αποκρούει το σουτ του!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Βαλμά στο δικέφαλο και η αναγκαστική αλλαγή του με τον Τριανταφυλλόπουλο, δέκα λεπτά πριν τη λήξη.

ΣΚΟΡΕΡ: 82’ Ναυρινιάδης

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Τσιώτρας, Δημητριάδης, Παπαγεωργίου, Ράδης, Γιαννόπουλος, Ναυρινιάδης (89’ Μαγγίζης), Παπαδόπουλος (92’ Ντούιτς), Παπουτσίδης (67’ Δώρης), Τσιούχας, Ξόμπλιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός (84’ Κουντουριώτης), Ευαγγέλου, Βαλμάς (80’ λ. τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Μαυρομάτης, Μίγγος, Πίσπας (75’ Μπουζούκης), Στάικος, Αγγελόπουλος Β. Χατζηγιοβάννης, Λάμπρου.