Νικητές με σκορ 2-1 στο ντέρμπι με εκείνους του Ολυμπιακού αναδείχτηκαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στον Α’ όμιλο για το Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K17.

Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε καλύτερο από τον αντίπαλό του σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύθηκε να φτάσει εν τέλει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, με τους οποίους έπιασε τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία…

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’, με τον Λώλο να αξιοποιεί την ασίστ του Καλομοίρη και να νικάει από κοντά τον Καράδαη, για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς Ολυμπιακού στο 36ο λεπτό μετά από κόντρες και προβολή του Νεοφυτίδη. Ενώ θα μπορούσε να γίνει και το 1-2, στο 45’, ωστόσο το σουτ του Αγγελόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χριστογεώργου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» μπήκαν εξίσου δυνατά και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 57ο λεπτό, με τον Αποστολάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 αφού δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση στην συνέχεια του αγώνα!

ΣΚΟΡΕΡ: 8’ Λώλος, 57’ Αποστολάκης / 36’ Νεοφυτίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Γκουντούνας (87’ λ.τ. Μαργαρώνης), Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Αποστολάκης, Σκεντεράι (63’ Ξεπαπαδάκης), Βαρέσης, Καλομοίρης (90’ Σπίνος), Δημήτρουλας, Λώλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα (81′ Τσιριγώτης), Μανωλάκης (60′ Πέιος), Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος (49′ Τουλκερίδης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης, Βοϊλης (41′ λ.τ Γκλεγκλές), Ξενιτίδης, Χατζηιωαννίδης (78′ Κατσούκης).