Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κέρδισαν εκείνους του Ηρακλή με 3-2, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, για την 12η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να μετουσιώσουν τις δυο μοναδικές ευκαιρίες τους σε γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, αρχικά στο 27ο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσότρα και επτά λεπτά αργότερα με το ωραίο δυνατό σουτ του Ρότα, έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» κατάφερε να μειώσει πριν την ανάπαυλα, όταν ο Ηλιάδης έκανε λάθος έξοδο την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Λάμπρου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 41’ μείωσε σε 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 58ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια, χάρη σε ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Μίγγου από τα 25 μέτρα, που «καρφώθηκε» στο «γάμα» της εστίας του γκολκίπερ του Ηρακλή!

Μάλιστα, οι «πράσινοι» έκαναν και την ολική ανατροπή στο 76’, με τον Στάικο να κλέβει την μπάλα από τον Τσότρα, να βλέπει τον Ηλιάδη εκτός εστίας και να επιχειρεί το σουτ από απόσταση περίπου 35 μέτρων, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων για το τελικό 2-3…

ΣΚΟΡΕΡ: 27’ (πεν.) Τσότρας, 34’ Ρότας / 41’Λάμπρου , 57’ Μίγγος, 76’ Στάικος

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Καλφούντζος, Αβραμίδης, Τσότρας, Παναγιωτίδης, Ρότας, Συμεωνίδης, Μεζίνης, Αμαραντίδης, Γκιάτας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος Β. (65’ Μπουζούκης), Αγγελόπουλος Γ. (60’ Πίσπας), Μίγγος, Στάικος, Λάμπρου (85’ Θεοχάρης), Χατζηγιοβάννης.