Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Παίδες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχασαν από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα με 3-0 στο Κορωπί, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στον Α’ ομίλου της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, δεν μπόρεσαν να φτιάξουν φάσεις για γκολ και μοιραία βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 38ο λεπτό, μετά από ατομική προσπάθεια του Τσακίρη…

Παράλληλα, στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και πέτυχαν δυο ακόμα τέρματα, από ισάριθμα σουτ του Μούγιου στο 65’ και στο 80’, για να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση.

ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Τσακίρης, 65’-80’ Μούγιος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστοδουλής, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Ηλιάδης, Ζαγαρίτης, Μπάκος, Μαυρουδής, Αλεξανδρόπουλος, Αλεξόπουλος (70’ Κώστας), Ντοματάς, Τζαβίδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Μαρτίνης, Κωνσταντινίδης, Γλυνός, Ράμα (70’ Μποσκουϊδης), Φέκας (68’ Τσέργας), Κουλουριώτης (50’ Μούγιος), Κοτσιανούλης (80’ Καλιμούκος), Τσακίρης (78’ Μικρός).