Επέκτειναν το αήττητο σερί τους στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα πέτυχαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 με τους αντίστοιχους του Ατρόμητου στο Κορωπί, για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, παίρνοντας το προβάδισμα στο 5’ με σουτ του Καστόρη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το… σοκ και έφτασαν στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με πολύ ωραία ενέργεια και πλαγιοκόπηση του Τζαβίδα, ο οποίος πλάσαρε τον Μανδά…

Στην επανάληψη, οι εκκολαπτόμενοι άσοι του Παναθηναϊκού διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και πέτυχαν την ανατροπή, στο 62ο λεπτό με τον Αλεξανδρόπουλο να περνάει… όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, από δεξιά, να μπαίνει στην περιοχή του Ατρομήτου και να πετυχαίνει το 2-1!

Όμως, οι γηπεδούχοι δεν διατήρησαν την αυτοσυγκέντρωσή τους σε μια φάση στο 70’, με αποτέλεσμα ο Σκαραμάγκος να σεντράρει και ο Βαγγέλης να κάνει την κοντινή προβολή ανενόχλητος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Τζαβίδας, 62’ Αλεξανδρόπουλος / 5’ Καστόρης, 70’ Βαγγέλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Μπάκος, Καραγιάννης, Κλάιφερτ, Μαυρουδής, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Αλεξόπουλος (53’ Ηλιάδης), Ζαγαρίτης (67’ Ντοματάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Μπουρντένης, Σάσσαλος, Βαγγέλης, Καστόρης.