Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους Παίδες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι νίκησαν με 2-0 εκείνους του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχαν την κατοχή της μπάλας, σωστές τοποθετήσεις και καλές συνεργασίες, ενώ… επιβραβεύθηκαν και με ένα γκολ, στο 14ο λεπτό, όταν από σέντρα του Τζαβίδα ο Σερπέζης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ίδιο δυνατά, ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του με σουτ του Μαυρουδή μέσα από την αντίπαλη περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Δωματά, στο 47’ και μόνο προς το τέλος του ματς απειλήθηκε η εστία του.

Με τους Αρκάδες να έχουν ένα διπλό δοκάρι στην ίδια φάση κι ένα ακόμα λίγο πριν την εκπνοή, εκμεταλλευόμενοι λάθος απομακρύνσεις της άμυνας των γηπεδούχων, χωρίς όμως να σκοράρουν τελικά…

ΣΚΟΡΕΡ: 14’ Σερπέζης, 47’ Μαυρουδής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Μπάκος, Καραγγιάννης, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Τζαβίδας, Ζαγαρίτης (70’ Ηλιάδης), Ντοματάς (72’ Αλεξόπουλος).