Δεύτερη συνεχόμενη -και πρώτη εντός έδρας- ήττα για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους της ΑΕΚ στο Κορωπί με 5-2, για την ένατη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πάρουν το προβάδισμα το σκορ στο 13’, μετά από σέντρα του Βιδάλη και πλασέ του Βλαχομήτρου. Παράλληλα, στο 39ο λεπτό, η ΑΕΚ φάνηκε να «καθαρίζει» τη νίκη, καθώς ο Τσέλιος, με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 0-2…

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» τριπλασίασαν τα τέρματά τους, καθώς ο Τσέλιος εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του Βάσιλα και σκόραρε από κοντά.

Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, άρχισε να πιέζει και κατάφερε να μείωσε στο 58ο λεπτό, μετά από προσπάθεια του Παπανικολάου, που νίκησε με κεφαλιά τον Πάντο. Ωστόσο, επτά λεπτά αργότερα, ο Τσέλιος με όμορφο σουτ έκανε και το 1-4 και ταυτόχρονα χατ-τρικ!

Παρά την έκταση του σκορ, το ματς είχε ενδιαφέρον και στα τελευταία του λεπτά, αφού ακολούθησαν αρχικά το δεύτερο γκολ του «τριφυλλιού», με τον Λάμπρου στο 82’ -κι ενώ προηγουμένως ο ίδιος παίκτης είχε αστοχήσει σε τετ α τετ- ενώ ο Καρβουνίδης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, μετά από τρία λεπτά, διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

ΣΚΟΡΕΡ: 58’ Παπανικολάου, 82’ Λάμπρου / 13’ Βλαχομήτρος, 39’-46’-65’ Τσέλιος, 85’ Καρβουνίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54’ Βαλμάς) Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μαυρομμάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (54’ Πίσπας), Αγγελόπουλος Β., Μπουζούκης (70’ Χατζηγιοβάννης), Παπανικολάου, Λάμπρου.

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι (66’ Καρβουνίδης), Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (30’ Τζάθας), Μπόμπαν (73’ Αντωνίου).