Νέα ήττα για τους Νέους του Παναθηναϊκού, που έχασαν από εκείνους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 4-0, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού μετά το ισορροπημένο ξεκίνημα οι «ασπρόμαυροι» πήραν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα…

Όπως συνέβη στο 28’, με το δυνατό σουτ του Δημητριάδη, ενώ στο 39ο λεπτό και μετά από λάθος της άμυνας του «τριφυλλιού», ο Κούστα έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει άλλες δυο φορές, μέσα σε διάστημα τριών λεπτών μάλιστα. Αρχικά, στο 52’, με την προσπάθεια του Συράκου αλλά και στο 55’ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, μετά την ασίστ του Ραγκέλοφ, να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 28’ Δημητριάδης, 39’ Κούστα, 52’-55’ Συράκος

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης, Δεληγιαννίδης (20’ Παντεκίδης), Δοδοντσάκης, Πατράλης, Συράκος, Κούστα (61’ Μπατάεφ), Δημητριάδης (73’ Κτιστόπουλος), Ραγκέλοφ, Τοπαλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Ξηρός (46’ Μπουζούκης), Ευαγγέλου, Τζανουλίνος (57’ Τριανταφυλλόπουλος), Μαυρομμάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Παπανικολάου, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης (69’ Κουντουριώτης).