Την πρώτη τους νίκη στη χρονιά πανηγύρισαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν με 1-0 τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού στο Ρέντη, για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Παρότι ήταν κυρίως ένα παιχνίδι κέντρου, οι «πράσινοι» το πίστεψαν πιο πολύ, ήταν πειθαρχημένοι, «πάλεψαν» μέχρι το τέλος και κάπως έτσι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα αήττητοι σε ένα ακόμα ντέρμπι, μετά τη «λευκή ισοπαλία» της πρεμιέρας με την ΑΕΚ!

Το «χρυσό» γκολ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στο 55ο λεπτό. μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προς το τέλος το «τριφύλλι» είχε δυο καλές στιγμές με τον Τζαβίδα που πέρασαν, όμως, ανεκμετάλλευτες…

ΣΚΟΡΕΡ: 55’ Καραγιάννης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφυρλάς, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Κωνσταντινίδης (70’ Κουλουριώτης), Γλυνός, Γεωργαντής (52’ Μπουλάρι), Φέκκας (52’ Μουγιός), Τσακίρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Καραγγιάννης, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης (76’ Ηλιάδης), Κώστας (40’ Νούσης), Τζαβίδας, Αλεξόπουλος (60’ Ντοματάς), Ζαγαρίτης.