Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού οι οποίοι έχασαν με 2-1 στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K17, μέσα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από εκείνους της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» δεν παρουσιάστηκαν όπως θα ήθελε ο προπονητής τους, Κώστας Φρατζέσκος, ενώ παρότι σκόραραν πρώτοι όχι μόνο δεν διατήρησαν το προβάδισμά τους αλλά δέχθηκαν ξανά γκολ στις καθυστερήσεις ενός ματς, μετά από εκείνο της περασμένης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, με αποτέλεσμα να ηττηθούν εκ νέου…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, μετά από προσωπική ενέργεια και γκολ του Δημήτρουλα. Όμως, η ΑΕΚ -που ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης- κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά με σουτ του Γκελγκέρια στο 70’ και να κάνει την ολική ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Δημήτρουλας / 70’-93’ Γκελγκέρια

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης (65’ Γκουντούνας), Βενέτης, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Ξεπαπαδάκης (65’ Χριστοδούλου), Αποστολάκης, Σκεντεράι (75’ Καλομοίρης), Ζώτος (75’ Λώλος), Δημητρούλας.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Τάμπας, Λαζανάς, Λούκας, Μπούσης , Βασιλείου, Λημνιός, Μπάμπης, Μουλτσιάς, Μεσσήνης, Ρούσσος (46’ Γκελγκέρια).