Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητά μας παιδιά,

Με χαρά σας ενημερώνω πως οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού συνεχίζουν τη συνεργασία τους για 7η χρονιά με την Ευρωπαϊκή Πίστη και για 9η χρονιά με την i-med.Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά μας, θα έχουν και φέτος την απόλυτη ασφαλιστική κάλυψη και προστασία της υγείας τους σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Μέσο αυτής της συνεργασίας, οι μικροί αθλητές μπορούν απερίσπαστοι να ξεδιπλώσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, ενώ οι γονείς μπορούν με σιγουριά να εμπιστεύονται τον Παναθηναϊκό ως διαχρονικό Σύλλογο αξιών που για περισσότερο από έναν αιώνα εκπαιδεύει τους καλύτερους αθλητές και φιλάθλους.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος του Δικτύου, ευχαριστώ ειλικρινά τους χορηγούς μας και ακολούθως σας παραθέτουμε όλες τις ακριβείς πληροφορίες για μια αποτελεσματική συνεργασία.

Β. Κωνσταντίνου

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ενημερώνουν τους αθλητές καθώς και τους κηδεμόνες αυτών για την συμμετοχή τους στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού μέσω του ετήσιου παραβόλου συμμετοχής το οποίο θα πρέπει να δίνεται με την εγγραφή του αθλητή στη Σχολή.

Σημειώνουμε ότι ο κάθε αθλητής που συμμετέχει στις Σχολές Ποδοσφαίρου κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ παροχές πολλαπλάσιας αξίας οι οποίες είναι οι εξής:

Δωρεάν Ασφάλιση όλων των αθλητών που έχουν ενταχθεί ή θα ενταχθούν στο μέλλον στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου, από τον ΧΟΡΗΓΟ των Σχολών, την Ευρωπαϊκή Πίστη.Ειδικότερα, αναλαμβάνεται η ασφάλιση των νεαρών αθλητών από πιθανούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης ενώ επίσης είναι ασφαλισμένοι και για διάστημα μίας (1) ώρας πριν και μετά από τον κάθε αγώνα ή την προπόνηση. Για να ασφαλιστούν οι αθλητές θα πρέπει η κάθε Σχολή να μας παρέχει τα αναλυτικά στοιχεία του κάθε αθλητή ξεχωριστά για να μπορέσει να ενεργοποιηθεί το ετήσιο συμβόλαιο του.Για την αναλυτική ενημέρωση των γονέων – κηδεμόνων των αθλητών για το περιεχόμενο της εν λόγω ασφάλισης, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των Σχολών να παράσχουν ειδικό χώρο στους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Πίστης, στον οποίο αυτοί να μπορούν να ενημερώνουν τους γονείς – κηδεμόνες.

Πλήρης οδοντιατρική φροντίδα,που προσφέρει εντελώς δωρεάν καθαρισμούς οδόντων (δύο φορές το χρόνο), απομάκρυνση πλακών, αποτρύγωση και στίλβωση, φθορίωση, οδηγίες στοματικής υγιεινής, οδοντιατρικές εξετάσεις, προληπτικός έλεγχος μαλακών μορίων, ενδοστοματικές λήψεις, σχεδιασμός θεραπειών και έκπτωση 50% σε όλες τις υπόλοιπες οδοντιατρικές πράξεις, μέσω της ΧΟΡΗΓΟΥ εταιρίας των Σχολών, i-med.

Ένα σετ προπόνησης, τα προπονητικά σετ θα παραδοθούν στις Σχολές με την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και αφού οι Σχολές έχουν ενημερώσει και αποστείλει την λίστα με τους αθλητές που έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά.