Με 113 μικρούς ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα γεμίσει η Λεωφόρος το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου για τη διεξαγωγή του 3ου Skills Tournament των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Το διήμερο της αγωνιστικής αξιολόγησης αφορά στην ηλικιακή κατηγορία 2002 και 2003. Τα παιδιά θα προπονηθούν από το τεχνικό επιτελείο της πράσινης Ακαδημίας με επικεφαλής τον Γιάννη Σαμαρά ενώ οι σκάουτερ των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού θα είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια του Τουρνουά.

Το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα δώσει συμβουλές σωστής προθέρμανσης στα παιδιά, θα δείξει νέες μεθόδους προπόνησης και θα μεταδώσει τις αρχές της τεχνικής και της επιδεξιότητας που είναι απαραίτητες για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές μας.

Οι υπεύθυνοι των Σχολών, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα τύχουν καλωσορίσματος από στελέχη του Παναθηναϊκού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Σχολών και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στο πλαίσιο μιας βαθύτερης και συστηματικής συνεργασίας του Δικτύου με την Ακαδημία του Συλλόγου και αποσκοπεί να κάνει τις Σχολές μας πιο ελκυστικές στο ήδη σπουδαίο έργο τους.

Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Πίστη και την i-med για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών μας και τις pizzafan και 3E για την ευγενική χορηγία τους.