Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το παιχνίδι με τους αντίστοιχους του Πανιώνιου οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, τους οποίους και νίκησαν με το ευρύ 4-1 στο Κορωπί, για την ένατη αγωνιστική του δεύτερου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Το ματς ήταν σχετικά μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, με το «τριφύλλι» να παίρνει κεφάλι στο σκορ με το… καλημέρα, χάρη στο πλασέ του Σέχου και τους «κυανέρυθρους» να ισοφαρίζουν λίγο πριν το ημίωρο.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο έφτασαν σε μια εντυπωσιακή νίκη. Όλα κρίθηκαν μέσα σε διάστημα δυο λεπτών, με τον Σέχου να πετυχαίνει δυο ακόμα τέρματα, σημειώνοντας χατ τρικ, για να έρθει το… κερασάκι στην τούρτα στο 85’, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων και τελικό αποδέκτη τον Γιαούπι, εκείνος σημείωσε το τελικό 4-1!

ΣΚΟΡΕΡ: 6’-51’-53’ Σέχου, 85’ Γιαούπι / 25’

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Ζερβόπουλος, Νικολογιάννης, Μαργαρώνης, Μανιδάκης, Βαρέσης (56′ Σπίνος), Σκεντεράι, Γιαούπι, Δημήτρουλας, Αποστολάκης ( 69; Αμπίλας), Σέχου (63′ Λώλος).