Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι των Νέων του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους του ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου, για την 22η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε πάντως από τον σοβαρό τραυματισμό του Ανδρέα Ξηρού, με τον 19χρονο αμυντικό των «πράσινων» να συγκρούεται με τον Κότσαρη, μετά από έξοδο του τερματοφύλακα, πέφτοντας στη συνέχεια στο έδαφος. Ακολούθως, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πω είχε υποστεί διάσειση και του τοποθετήθηκε αυχενικό κολάρο!

Στα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά και μόλις στο 9’ έκανε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Λάμπρου να σουτάρει με δύναμη και τον Κολιοφούκα να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ.

Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν απεσώβησε το… μοιραίο, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, ο Μαυρομάτης με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Ακολούθως, ο τραυματισμός του Ξηρού αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, που το πλήρωσαν στο 36ο λεπτό, με τον Ψαρρά να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά και τον Μαυροπάνο να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1 για τους Ηπειρώτες.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ανέλαβε εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλό του, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις των Λάμπρου και Χατζηγιοβάννη.

Ο ΠΑΣ στον αντίποδα αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, επιλέγοντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα εν τέλει να παραμένει ως έχει μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Μαυροπάνος / 11’ Μαυρομάτης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Μυρσινιάς, Καινούργιος (46’ Κιτσάκης), Καλύβας, Μαυροπάνος, Τσιέπας, Ψαρράς (78’ Τριάντος), Μούτσιος, Σιχλιμοίρης (68’ Ζιώγας), Ραβάνης, Κόκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός (17’ Αγιασιώτης, 82’ Αγγελόπουλος Γ.), Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (78’ Κουντουριώτης), Στάϊκος, Λάμπρου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.