Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κέρδισαν με 2-0 τους αντίστοιχους του Λεβαδειακού στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την 1η αγωνιστική του τρίτου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και αν ήταν πιο ουσιαστικοί θα είχαν καταφέρει να σκοράρουν από το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στην επανάληψη ανέβασαν ψηλά την πίεσή τους και διατηρώντας την μπάλα αρκετή ώρα στην κατοχή τους, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το «τρίποντο»!

Ωστόσο, το ματς στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σέχου, ο οποίος έπεσε με δύναμη στο έδαφος από μαρκάρισμα και έσπασε το χέρι του, χτυπώντας πάνω από τον καρπό…

Ο Παναθηναϊκός έχασε πέναλτι, με τον Βαρέση στο 52’, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ενώ στην επαναφορά ο Δημητρουλας γλίστρησε και σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Ωστόσο, σχεδόν 20 λεπτά αργότερα, ο Ξεπαπαδάκης με εύστοχη εκτέλεση μετά την ανατροπή του Σέχου έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στο 78ο λεπτό, με πλασέ μετά από ωραία αντεπίθεση και πολύ καλή ενέργεια του Χριστοδούλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 71’ (πεν.)-78’ Ξεπαπαδάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Νικολογιάννης, Μαργαρώνης (82’ Γκουντούνας), Ζερβόπουλος, Ντόκο, Βαρέσης, Σκεντεράι, Καλομοίρης (76’ Λώλος), Δημήτρουλας (59’ Χριστοδούλου), Γιαούπι, Σέχου (70’ λ.τρ. Ξεπαπαδάκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Λεοντίου, Φώτος, Παπαθεοδώρου, Μύθης (60’ Αθανασόπουλος), Νίκας, Στυλιανού (79’ Πόρης), Σωτηρίου (47’ Δήμος), Καντάς (47’ Ζαχάρης, 88’ λ.τρ. Καρβούνης), Μίχος, Βασιλείου.