Την ήττα με 2-1 γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού από εκείνους του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Ο αγώνας ήταν σχετικά ισορροπημένος στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή και τους φιλοξενούμενους να την μετουσιώνουν σε γκολ. Όταν μετά από ατομική ενέργεια ο Ραγκέλοφ πάσαρε στον Δημητριάδη, κι εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 στο 40’…

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 47ο λεπτό, χάρη σε ατομική ενέργεια του Πίσπα που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή σούταρε με δύναμη και πέτυχε το 1-1!

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ναι μεν έφταναν έξω από την περιοχή του ΠΟΑΚ αλλά δεν έκαναν το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να ανακτήσουν σταδιακά την κατοχή της μπάλας, να βγουν μπροστά και να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Καθώς στο 80’ ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Κτιστόπουλο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση, ο Δεληγιαννίδης ανέλαβε την εκτέλεσή του πέναλτι στο επόμενο λεπτό, ευστόχησε και έκανε το τελικό 1-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 47’ Πίσπας / 40’ Δημητριάδης, 81’ (πεν.) Δεληγιαννίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Bαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Μπουζούκης, Στάϊκος, Πίσπας, Αγγελόπουλος Β. (67’ Παπανικολάου), Χατζηγιοβάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατράλης, Ραγκέλοφ (77’ Παναγιωτίδης), Κλιγκόπουλος (60’ Ματθαίου), Κούστα, Δημητριάδης, Συράκος (60’ Κτιστόπουλος).