Επιστροφή στις νίκες για τους Παίδες του Παναθηναϊκού οι οποίοι κέρδισαν με 2-1 τους αντίστοιχους του Πλατανιά, στο δημοτικό στάδιο Μοναχής Ελιάς, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του τρίτου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Οι εκκολαπτόμενοι άσοι των «πράσινων» ήταν εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, ειδικότερα στην επανάληψη, δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, όμως λίγο η αστοχία και κάποιες καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα των Χανιωτών, απέτρεψαν ένα μεγαλύτερο σκορ υπέρ τους!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 4’, όταν μετά από συνεργασία με τον Σερπέζη, από τα αριστερά, ο Ζαγαρίτης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ενώ ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 32ο λεπτό καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή και ο Σταυρουδάκης εκμεταλλεύθηκε την… αναμπουμπούλα, σημειώνοντας με πλασέ το 1-1.

Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζαβίδας βγήκε στην επίθεση, ανατράπηκε, ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση και ο Μαυρουδής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 1-2…

ΣΚΟΡΕΡ: 32′ Σταυρουδάκης / 4’ Ζαγαρίτης, 37’ (πεν.) Μαυρουδής

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Παγωνάκης, Σαρρής, Τσάκας, Μαράκης, Τζουγκράκης, Στεφανίδης, Βρέτο (76’ Αλιφιεράκης), Ψαρουδάκης (67’ Δεμιρτζόγλου), Κουτσουπιάς, Σταυρουδάκης (53’ Λαζίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Κώστας (58’ Μπάκος), Τζαβίδας (73’ Αλεξόπουλος), Ζαγαρίτης, Ντοματάς.