Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχασαν αυτή την φορά από τους αντίστοιχους της ΑΕΚ με 3-0, στο δημοτικό στάδιο Σπάτων, για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Το παιχνίδι ήταν, ουσιαστικά, ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και, έχοντας την μπάλα στα πόδια τους στο μεγαλύτερο διάστημα, κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν…

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Κυριαζή, μετά από σέντρα του Τσέλιου στο 25ο λεπτό, που πρόλαβε την έξοδο του Κότσαρη, ενώ στο 31’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαλμά, ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα, ο Κυριαζής πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι, καθώς ήταν εκείνος που με κεφαλιά σημείωσε και το 3-0 για τους «κιτρινόμαυρους», στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου!

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει το γκολ της τιμής, στο 54’, όταν ο Χατζηγιοβάννης έκλεψε την μπάλα από τον Ντούνη, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 25’-31’ (πεν.)-46’ Κυριαζής

ΑΕΚ: Ντούνης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Κοφσανίδης, Γεωργαμλής (59’ Πεχλιβανίδης), Γαλανόπουλος, Τζάθας (68’ Σπηλιώτης), Τσέλιος, Αντωνίου, Κυριαζής (51’ Παπίτσας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης (68’ Σερβιλάκης), Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Μπουζούκης, Στάϊκος, Πίσπας (57’ Αγγελόπουλος Γ.), Αγγελόπουλος Β. (57’ Παπανικολάου), Χατζηγιοβάννης.