Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού με εκείνους της ΑΕΚ, στο ανοικτό στάδιο δήμου Βριλησσίων, για την έκτη αγωνιστική στον τρίτο γύρο του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί την προσπάθεια των «πράσινων», οι οποίοι έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργία φάσεων και ωραίους συνδυασμούς!

Ενώ και στην επανάληψη, αν είχαν «καθαρό» μυαλό, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει πάλι. Αντί αυτού όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού αδράνησαν αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση, αφήνοντας δυο βαθμούς…

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 5’, όταν μετά από μια «στημένη» φάση, ο Ζαγαρίτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ στο 58ο λεπτό ο Σερπέζης, με σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή, έδειξε να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη.

Ωστόσο, η ΑΕΚ μείωσε στο 69’, με κοντινό πλασέ του Μπιλικαϊδη, καθώς οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έδιωξαν τη μπάλα από την περιοχή τους σε εκτέλεση φάουλ και τρία λεπτά πριν τη λήξη έφτασαν στο 2-2, χάρη σε κλέψιμο της μπάλας από λάθος γύρισμα και τον Χριστοδούλη να νικιέται μετέπειτα στο τετ α τετ από τον Τσερικλό.

ΣΚΟΡΕΡ: 69′ Μπιλικαϊδης, 77′ Τσερικλός / 5’ Ζαγαρίτης, 58’ Σερπέζης

ΑΕΚ: Καλούδης, Μπολανάκης (70’ Θεοδώρου), Μπεκίρι, Αναστασίου, Αρβανίτης, Γεωργιόπουλος, Σταμάτης, Βουγιουκλίδης, Αναστόπουλος (65’ Τσερικλός), Τσέλιος, Μπιλικαΐδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Μπάκος, Τζαβίδας, Ντοματάς (73’ Ηλιάδης).