Επιστροφή στις ήττες για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού, που έχασαν με 1-0 τους εκείνους του Ολυμπιακού στο Ρέντη, για την 2η αγωνιστική του τρίτου γύρου για τον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Βέβαια, με βάση την εικόνα του αγώνα -ενός πολύ δυνατού ματς, με μέτριο όμως θέαμα και μοιρασμένη την πρωτοβουλία των κινήσεων- το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία…

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» είχαν μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Χριστοδούλου να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το τέρμα του Καραδαή, στο 37’!

Ωστόσο, ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 70ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ξενιτίδη, κι αφού ο Χριστογεώργος έχασε τη μπάλα από τα χέρια του, εκείνη κατέληξε στον Τσιριγώτη ο οποίος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0.

Παράλληλα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι μετά τη σέντρα του Αντωνόπουλου και το χέρι του Μανιδάκη, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε την εκτέλεση του Νεοφυτίδη, διατηρώντας το υπάρχον σκορ.

ΣΚΟΡΕΡ: 70’ Τσιριγώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραδαής, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (76’ Αντωνόπουλος), Αγγελόπουλος (88’ Αγιώτης), Καμπετσής (66’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης (86’ Μανωλάκης), Βοΐλης (60’ Χατζηιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο (90’ Μανιδάκης), Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Βαρέσης (40’ Γιαούπι), Σπίνος, Σκεντεράϊ, Χριστοδούλου (58’ Λώλος), Ξεπαπαδάκης (63’ Καλομοίρης), Δημήτρουλας.