Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Παναθηναϊκού, που κέρδισαν εκείνους του Ατρόμητου με 2-1, στο δημοτικό στάδιο Ρουφ, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε την κατοχή της μπάλας και εδραίωσε ουσιαστικά την κατάκτηση των τριών βαθμών, με τους Περιστεριώτες να ανεβαίνουν στην επανάληψη, αλλά να εμφανίζονται άστοχοι στην τελική προσπάθεια…

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4’, χάρη σε ένα δυνατό σουτ του Μπουζούκη μέσα από την περιοχή. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που σημείωσε και το 2-0, με πανομοιότυπο τρόπο, στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης!

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει σε 1-2, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζαρίδη δέκα λεπτά αργότερα, μετά από την… υποτιθέμενη ανατροπή του Μπαστακού από τον Βασίλη Αγγελόπουλο.

ΣΚΟΡΕΡ: 40’ (πεν.) Λαζαρίδης / 4’-30’ Μπουζούκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κατράνης, Γιαταγανάκης, Κρουσέλ, Νάτσος, Κωστούλας, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Ρεγκάκος, Λημνιός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν και οι Παυλής, Φαρία, Ρομάριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β., Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Αγιασιώτης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Θεοχάρης, Πίσπας και Τριανταφυλλόπουλος.