150 ποδοσφαιριστές από 30 Σχολές, γέμισαν για 2 ημέρες την ιστορική Λεωφόρο και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες όλου του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» από την Καστοριά, o ΠΑΟ Κεφαλονιάς, η Σχολή Άλιμος MiniSoccer, ο «Αστέρας» Καρδίτσας και πολλές ακόμα Σχολές, έδωσαν το παρόν εκπροσωπούμενες από τα μικρά ποδοσφαιρικά ταλέντα της ηλικιακής κατηγορίας 2004 και 2005.

Ανάμεσά τους, οι προπονητές από τις Σχολές μας και περίπου 250 γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά, υποστηρίζοντας τα όνειρά τους, επιλέγοντας να μάθουν ποδόσφαιρο στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Οι αγωνιστικές προσπάθειες των μικρών, ο ζήλος των προπονητών, τα εργομετρικά τεστ και η λιπομέτρηση των ποδοσφαιριστών από τους ειδικούς, οι ασκήσεις 1 εναντίον 1 με αντιπάλους μικρούς παίκτες και μεγάλους προπονητές, καθώς και τα test αντανακλαστικών και τεχνικής κατάρτισης με παιγνιώδη μορφή, σκόρπισαν ενθουσιασμό και απέδειξαν τον καλό συγχρονισμό μεταξύ Σχολών, Ακαδημίας και Συλλόγου.

Το 4ο Skills Tournament ολοκληρώθηκε με δώρο στα παιδιά το άλμπουμ της Panini και με την ευγενική συμμετοχή τριών εθελοντών από το Πανεπιστήμιο της Σπάρτης που φοιτούν στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Για περισσότερες φωτογραφίες από το 4ο Skills Tournament επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των Σχολών στο Facebook

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία.