Δεν μπόρεσαν να κάνουν το… δύο στα δύο οι Νέοι του Παναθηναϊκού επί των αντίστοιχων του Ατρόμητου, από τους οποίους έχασαν αυτή τη φορά, με 2-1 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

«Φτωχό» σε φάσεις το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι Περιστεριώτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 20ο λεπτό, όταν μετά από συνεργασία των Φαρία και Νταβιώτη στο κέντρο, ο Ρεγκάκος έγινε αποδέκτης της μπάλας, βγήκε τετ α τετ με τον Ξενόπουλο και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του με το δυνατό σουτ του Νταβιώτη στο 70’, μετά από ενέργεια του Τζιτζικαλάκη, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά και τη νίκη.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Βασίλη Αγγελόπουλο να τροφοδοτεί τον Πίσπα, σε θέση μέσα δεξιά και τον δεύτερο να σκοράρει με σουτ πάνω στην κίνηση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 85’ Πίσπας / 20’ Ρεγκάκος, 70’ Νταβιώτης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ξενόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Ανδρέου (80’ Σερβιλάκης), Μαυρομάτης, Μίγγος, Παπανικολάου, Στάικος (57’ Αγγελόπουλος Γ.), Αγγελόπουλος Β., Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (65’ Πίσπας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Στρούγγης, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Νάτσος, Ρεγκάκος, Παυλής, Νταβιώτης. Έπαιξαν και οι Χαραλάμπους, Τσατσόπουλος και Ρομάριο.