Τη νίκη με σκορ 2-1, που τους επιτρέπει να φιγουράρουν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πήραν οι Παίδες του Παναθηναϊκού επί των αντίστοιχων του Ολυμπιακού, στο Κορωπί, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου γύρου του Α’ ομίλου στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του ματς, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και πέτυχαν ένα τέρμα. Στην επανάληψη έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ θα μπορούσαν να είχαν βάλει κι άλλα γκολ αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική ενέργεια…

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα, όταν μετά από ωραία ομαδική συνεργασία ο Ζαγαρίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ ο Τζαβίδας διπλασίασε με σουτ τα τέρματα της ομάδας του στο 47ο λεπτό, στέλνοντας στην απέναντι γωνία τον Σφύρλα!

Ο ΟΣΦΠ ανέβασε την πίεση του στο τελευταίο 20λεπτο, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1, με τον Γεωργαντή να βγαίνει στην αντεπίθεση και με πλασέ να νικάει τον Χριστοδούλη.

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Ζαγαρίτης, 47’ Τζαβίδας / 72’ Γεωργαντής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας (79’ Αλεξόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (61’ Μπάκος), Σερπέζης, Ζαγαρίτης (76’ Ηλιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασσιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσακίρης (69’ Κοτσιανούλης), Ράμα (47’ Τσέργας), Μπουλάρι (51’ Γεωργαντής), Φέκκας, Μουγιός.