Ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε σήμερα στο Κορωπί. Εκεί όπου οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τους αντίστοιχους του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής για τον τρίτο γύρο στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Οι «πράσινοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Καλομοίρη στην επανάληψη, όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και έτσι δεν πέτυχαν τα γκολ που θα μπορούσαν…

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 74ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Αποστολάκη ο Καλομοίρης βγήκε στην μπάλα και με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, οι Αρκάδες κατάφεραν και ισοφάρισαν, μετά από αδράνεια της άμυνας του «τριφυλλιού» και ασυνεννοησία των στόπερ, με σουτ του Νικολακόπουλου τρία λεπτά πριν τη λήξη.

ΣΚΟΡΕΡ: 74’ Καλομοίρης / 87’ Νικολακόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Βενέτης, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης, Βαρέσης, Αποστολάκης, Καλομοίρης, Λώλος, Γιαούπι, Ξεπαπαδάκης (60’ Δημήτρουλας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τσέκος, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης. Έπαιξαν και οι: Νικολακόπουλος, Ντίνε και Μπινιώρης.