Οι Παίδες του Παναθηναϊκού κέρδισαν εκείνους του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, στο βοηθητικό γήπεδο της αρκαδικής ΠΑΕ, για την τρίτη αγωνιστική στον τέταρτο γύρο του Α’ ομίλου στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Αποτέλεσμα που διατηρεί τους «πράσινους» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δυο «στροφές» πριν το τέλος του Πρωταθλήματος , αλλά και τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα από λάθος της άμυνάς τους -που οδήγησε τον αντίπαλο σε τετ α τετ με τον Χριστοδούλη και γκολ στο 36’- αλλά έφτιαξαν φάσεις, βρήκαν λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και πέτυχαν την ανατροπή…

Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν εκείνος που ισοφάρισε για το «τριφύλλι», δυο λεπτά αργότερα, με πολύ ωραία απευθείας φάουλ, ενώ στο 50’ μετά από συνεργασία των Ζαγαρίτη και Ντοματά ο δεύτερος πέτυχε το 1-2.

Για να έρθει ο Τζαβίδας στο 71ο λεπτό και με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 1-3. Μάλιστα, ο σκόρερ είχε και δοκάρι στο 20’, σε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΣΚΟΡΕΡ: 36’ Αστέρας / 38’ Αλεξανδρόπουλος, 50’ Ντοματάς, 71’ Τζαβίδας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πέτρου, Λιαρίκος, Ζορμπάς, Αλημίσης, Βασιλικόπουλος, Μαχαίρας, Κάρδαρης, Κωτσόπουλος, Κουλεντιανός, Μπλάτσος, Τζήμας. Επαιξε και ο Γκιώνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Κλάιφερτ, Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Τζαβίδας (81’ Αλεξόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (70’ Μπάκος), Σερπέζης, Ζαγαρίτης (78’ Ηλιάδης).