«Μαγική εικόνα» αλλά και νέα ήττα για τους Νέους του Παναθηναϊκού, αυτή την φορά από εκείνους του Ολυμπιακού, που έχασαν με 1-0 το ντέρμπι στο Ρέντη, για την 26η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Το ντέρμπι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις για γκολ -κυρίως από πλευράς «τριφυλλιού»- ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται δυστυχώς και ο τραυματισμός του Πίσπα πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 20’, με τον Χατζηβογιάννη να εκτελεί το φάουλ και τον Γαβαλά να διώχνει σε κόρνερ. Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ του Λάτσι, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο ΟΣΦΠ προηγήθηκε με το… καλημέρα, καθώς μετά από συνεργασία των Βρουσάι και Ανδρούτσου, ο δεύτερος πλάσαρε εύστοχα τον Κότσαρη, για το 1-0. Ακολούθησαν δυο χαμένα τετ α τετ του Λάμπρου, ενώ ούτε και ο Χατζηγιοβάννης κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Με τον Μεγαρίτη να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στον αντίποδα.

ΣΚΟΡΕΡ: 47’ Ανδρούτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Φουάσης (78’ Τόλι), Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (85’ Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Βρουσάι (89’ Κιρτζιαλίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου (80’ Σερβιλάκης), Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Πίσπας (19 λ.τ. Λάμπρου), Μπουζούκης (55’ Αγγελόπουλος Β.), Χατζηγιοβάννης.