Ισοπαλία… σοκ για τους Παίδες του Παναθηναϊκού, που έμειναν στο 1-1 με τους αντίστοιχους του Ατρόμητου, στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τέταρτου γύρου για τον Α’ όμιλο στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Οι εκκολαπτόμενοι άσοι του «τριφυλλιού» έκαναν έναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όχι μόνο δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους, αλλά προηγήθηκαν κιόλας μόλις στο 5’, μετά τη σέντρα του Ζαγαρίτη από δεξιά και την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Ντοματά!

Στη συνέχεια, δε, έλεγξαν τον ρυθμό, κράτησαν τη μπάλα και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με χαμένα τετ α τετ από τον Τζαβίδα και τον Ζαγαρίτη, στο 35ο και το 39ο λεπτό αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν περισσότερο άγχος, έκαναν εύκολα το λάθος -ειδικά στις πάσες τους- και τελικά το… πλήρωσαν, αφού ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς, ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα -κι ενώ προηγουμένως αντί για κόρνερ υποδείχθηκε άουτ- και με σουτ του Στεργίου μέσα από την περιοχή ισοφάρισε τελικά σε 1-1…

ΣΚΟΡΕΡ: 79′ Στεργίου / 5’ Ντοματάς

ATPOMHTOΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Λογοθέτης, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος (60’ Βλαχομήτρος), Δρόσος (71’ Στεργίου), Βαγγέλης (79’ Δημητρίου), Σάσσαλος (76’ Καστόρης), Ζούνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Κλάιφερτ, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (67’ Μπάκος), Σερπέζης, Ζαγαρίτης.