Τρίτη συνεχόμενη -και δεύτερη εντός έδρας- νίκη για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επικράτησαν των αντίστοιχων της Βέροιας με 3-0 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, εσχάτως, οι «πράσινοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι του αντιπάλου τους, είχαν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να μετουσιώσουν την καθολική υπεροχή τους σε γκολ, προσθέτοντας τρεις ακόμα βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, με τον Σερβιλάκη να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Μπουζούκη να στέλνει τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Δεληγιάννη…

Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, το «τριφύλλι» ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, όταν ο Μπουζούκης σούταρε, ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε ασταθώς, όμως ο επερχόμενος Παπανικολάου πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ πέτυχε το 2-0!

Για να φτάσουμε στο 89’, με τον Τριανταφυλλόπουλο να παίρνει τις κόντρες, να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

ΣΚΟΡΕΡ: 18’ Μπουζούκης, 22’ Παπανικολάου, 89’ Τριανταφυλλόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Σερβιλάκης (73’ Τριανταφυλλόπουλος), Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (65’ Κουντουριώτης), Αγγελόπουλος Β. (65’ Χατζηγιοβάννης), Στάϊκος, Παπανικολάου, Μπουζούκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Δελληγιάννης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος, Δόρης, Μουδιος, Παπουτζίδης, Παπαδόπουλος, Ζιγκερίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μαντώς και Αμαραντίδης.