Επιστροφή στις ήττες για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχασαν από εκείνους του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στο βοηθητικό γήπεδο της αρκαδικής ΠΑΕ, για την 29η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Κι όλα αυτά, παρότι οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, έχοντας την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας μερικές ευκαιρίες αλλά και βλέποντας την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη, στην προσπάθεια του Παπανικολάου στο 49ο λεπτό που σταμάτησε στο δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Τσιώλη μέσα από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Συρεγγέλα, ενώ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι δυο παίκτες του Αστέρα… άλλαξαν ρόλους και ο δεύτερος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο μεσοδιάστημα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει είτε με ένα καλό σουτ του Χατζηγιοβάννη, είτε σε τετ α τετ που είχε ο Παπανικολάου αλλά ο Στεφανίδης τον νίκησε…

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Τσιώλης, 63’ Συρεγγέλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Κατσικαδάς, Ζήσης Γ., Ζήσης Α., Μακροστέργιος, Νάτσης, Ιγκόρ, Χάδιαρης, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Γκρόσιος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κονίδας, Μαργαρίτης και Γκίτσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Kότσαρης, Βαλμάς, Σερβιλάκης (60’ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος (75’ Κουντουριώτης), Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Λάμπρου), Στάικος, Παπανικολάου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.