Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 επί των αντίστοιχων της Καλλονής στο γήπεδο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του τρίτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Οι «πράσινοι» ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όντες εμφανώς αγχωμένοι αλλά και δείχνοντας αδυναμία να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους. Μάλιστα, με το… καλημέρα και σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, το κέντρο της άμυνάς τους πιάστηκε απροετοίμαστο, με αποτέλεσμα να δεχθούν το γκολ, με σουτ του Παρέλλη.

Αντιθέτως, στην επανάληψη οι παίκτες του Παναθηναϊκού άλλαξαν εντελώς πρόσωπο και σε αυτό βοήθησαν πολύ οι αλλαγές που έγιναν. Έτσι, αρχικά ισοφάρισαν με το πέναλτι που κέρδισε ο Χριστοδούλου -μαζί με την αποβολή του Παπαγιαννάκη- και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστολάκης.

Ενώ μετά από οργανωμένη επίθεση ο Λώλος -που είχε μπει στην προηγούμενη φάση αλλαγή- με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για το «τριφύλλι»!

ΣΚΟΡΕΡ: 6’ Παρέλλης / 63’ (πεν.) Αποστολάκης, 75’ Λώλος

ΚΑΛΛΟΝΗ: Αλεξίου, Παπαγιαννάκης, Κονδύλας, Λικομέτι, Δρακούλης, Βασιλειάδης, Μπρης, Χόξχα, Παρέλλης (85’ Σαλιαρης), Παλαμούτσης, Βαλσάμης (66’ Αρνομαλλης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ζωγραφάκης, Νικολογιάννης (55’ Σπίνος), Μανιδάκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Καλομοίρης (46’ Ξεπαπαδάκης), Γιαούπι (46’ Αμπίλας), Χριστοδούλου (74’ Λώλος), Δημήτρουλας.