Το νικηφόρο σερί των Έφηβων του Παναθηναϊκού… καλά κρατεί, καθώς κέρδισαν με 3-2 εκείνους της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καλαφάτης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική στον τρίτο γύρο του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17!

Το παιχνίδι τα είχε…. Όλα. Ανατροπές, ωραίο θέαμα, αρκετά γκολ και πάνω απ’ όλα ευγενή άμιλλα, με τις δυο ομάδες να αποδίδουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και το «τριφύλλι» να επιβεβαιώνει το καλό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται, παίρνοντας τελικά τους τρεις βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Αποστολάκης, με τον διεθνή μέσο να σκοράρει τρεις φορές! Αρχικά ισοφαρίζοντας για λογαριασμό της ομάδας του το γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει προβάδισμα με το… καλημέρα.

Στη συνέχεια, δίνοντας το προβάδισμα στους «πράσινους» και εν τέλει, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό τη νίκη, αφού με το τέρμα του έξι λεπτά πριν τη λήξη «ακύρωσε» την ισοφάριση από πλευράς ΑΕΚ, πέντε λεπτά νωρίτερα…

ΣΚΟΡΕΡ: 41’-57’-84’ Αποστολάκης / 4’ Γκελκέργια, 79’ Χριστόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Σπίνος (94’ Μανιδάκης), Αποστολάκης (90’ Βαρέσης), Σκεντεράι, Αμπίλας (55’ Λώλος), Ξεπαπαδάκης (64’ Γιαούπι), Δημήτρουλας (92’ Καλομοίρης).

ΑΕΚ: Γκίνης, Ταμπας (50’ Ρούσσος), Λαζανάς, Βασιλείου, Μπούσης (46’ Τσιβελεκίδης), Μπαμπης, Ανδρεόπουλος (50’ Χριστόπουλος), Λεγάτος (64’ Μεσσήνης), Γιαντόμ, Γιούσης, Γκελκέργια (59’ Κωστάκης).