«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στους Έφηβους του Παναθηναϊκού και τους αντίστοιχους του Ατρόμητου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του τρίτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Οι «πράσινοι» ήθελαν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσουν τους φιλοξενούμενους στους δυο βαθμούς, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Πλέον χρειάζονται δυο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια τους και παράλληλα να μην κερδίσει ο Ατρόμητος τα δικό του…

Στα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες με τους Ξεπαπαδάκη και Δημήτρουλα, με το άγχος για το αποτέλεσμα να παίζει το ρόλο του.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει τους Περιστεριώτες, μάλιστα άλλαξε και σύστημα προκειμένου να βγάλει πιο πολλούς παίκτες στην επίθεση και να έρθει το… πολυπόθητο γκολ. Ωστόσο, αυτό δεν ήρθε, ενώ με τα κενά που έμεναν στα μετόπισθεν, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει εκείνος στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε δυο περιπτώσεις με τον Τριμμάτη.

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Σπίνος, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Αμπίλας, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σέχου, Βαρέσης, Γιαούπι και Λώλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγέντης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ζαραφέτας, Κακοσίμος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κιτσόπουλος, Δόσης, Ψαράκης και Κούκρας.