Με πρωταγωνιστή τον Κουντουριώτη, οι Νέοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις επιτυχίες, αφού κέρδισαν τους αντίστοιχους του Πανθρακικού με 3-0 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Οι «πράσινοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι του αντιπάλου τους και ευτύχησαν να το… καρπωθούν αυτό από το 3’ κιόλας, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Κουντουριώτης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ακριτών, για το 1-0…

Ο Πανθρακικός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 17ο λεπτό, με τον Κοσμίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Χαλκίδη, τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να αποκρούει αρχικά το σουτ και στην επαναφορά το δεύτερο σουτ να περνάει άουτ.

Ωστόσο, στο 45’ ο Κουντουριώτης φρόντισε να διπλασιάσει τόσο τα τέρματα της ομάδας όσο και τα προσωπικά του, καθώς με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Παναγιώτου, κάνοντας έτσι το 2-0!

Στην επανάληψη, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έφτιαξαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όπως και συνέβη εν τέλει στο 53’, όταν ο Σερβιλάκης εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, κέρδισε τη μπάλα και πάσαρε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 3’-45’ Κουντουριώτης, 53’ Αγγελόπουλος Γ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομάτης (46’ Σερβιλάκης), Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Λάμπρου (65’ Παπανικολάου), Μπουζούκης, Κουντουριώτης (65’ Χατζηγιοβάννης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παναγιώτου, Καλαϊτζίδης, Τζαττζανάς, Κουτσουκανίδης, Μουσασβίλι, Φουρκάν, Φαρμάκης, Κυριαλάνης, Μίλκας, Σαραντίδης, Κοσμίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σιδηρόπουλος, Παπαρούνας και Χακαν.