Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού διοργανώνουν το 10ο GreenYouthTournamentστις 24-27 Απριλίου στη Λεπτοκαρυά, με τη συμμετοχή 350 παιδιών της ηλικιακής κατηγορίας Παιδικό – Προπαιδικό – Juniorκαι δύο τμημάτων της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Είναι η πρώτη φορά που στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Δικτύου θα συμμετέχουν οι Κ12 και οι Κ14 από το «Γ. Καλαφάτης» με τη συνοδεία των προπονητών τους, κ. Κώστα Ταράση και κ. Θωμά Μαυρουδή, αντίστοιχα.

Το Τουρνουά του Δικτύου αποτελεί την κορύφωση των αγωνιστικών δράσεων των Σχολών μας, με την παρθενική συμμετοχή της Ακαδημίας να κάνει ακόμα πιο λαμπερή την 4ήμερη συνάντηση και να εξελίσσει όμορφα τη συνεργασία μεταξύ Σχολών και Ακαδημίας που είχε εξαγγελθεί.

Οι αποστολές που θα ταξιδέψουν από διάφορες περιοχές της χώρας, θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «Ποσειδών Παλλάς» και θα αγωνιστούν σε γήπεδα υψηλών προδιαγραφών της ευρύτερης περιοχής, πάντα με την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών αλλά και εθελοντών από το τμήμα SportManagementτου Πανεπιστημίου Σπάρτης.

Κοντά στις Σχολές θα βρεθεί ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, οι σκάουτερ κ.κ. Φαμέλης, Καφφές, Τσομπανόπουλος, καθώς και στελέχη από το Δίκτυο και τον Παναθηναϊκό.