Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού από εκείνους του Ολυμπιακού στο Ρέντη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Αποτέλεσμα το οποίο κόστισε και μαθηματικά στους «πράσινους» την απώλεια του δεύτερου «εισιτηρίου» για την τελική φάση του Πρωταθλήματος, αφού μια αγωνιστική πριν το τέλος διατηρήθηκε η διαφορά τους από τον δεύτερο Ατρόμητο στους τέσσερις πόντους…

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σέχου στο 13’, αντ’ αυτού όμως, δέχθηκε το τέρμα που έμελλε να κρίνει εν τέλει και τη συνάντηση στο αμέσως επόμενο λεπτό, με σουτ του Κωστανάσιου μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από ασίστ του Ξενιτίδη. Για να ακολουθήσουν δυο ακόμα καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, με τον Ξενιτίδιη στο 21ο και το 26ο λεπτό.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» στάθηκε άτυχο αφού στο 64’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαούπι, ο Σπίνος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σκαφίδα!

Για να ακολουθήσουν το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Ξενιτίδης, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Χριστογεώργος στο 76’, καθώς και μια ακόμα κεφαλιά του Τσιριγώτη στο 83ο λεπτό, χωρίς να αλλάξει το ως τότε σκορ.

ΣΚΟΡΕΡ: 14’ Κωστανάσιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης (58’ Χατζηχρηστου), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87’ Αντωνόπουλος), Πέιος (63’ Αγγελόπουλος), Βοϊλης (74’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Καμπετζής (67’ Χατζηιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Νικολογιάννης (46’ Μανιδάκης), Ζερβόπουλος (46’ Καλομοίρης), Βαρέσης (46′ Σπίνος), Αποστολάκης (82’ Λώλος), Σκεντεράι, Σέχου, Γιαούπι, Δημήτρουλας (72’ Ξεπαπαδάκης).