Με ήττα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20 οι Νέοι του Παναθηναϊκού, καθώς έχασαν από εκείνους του Παναιτωλικού με 3-2 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 27ο λεπτό, χάρη σε κεφαλιά του Μωραΐτη, μετά τη σέντρα από δεξιά του Πριόνα. Ωστόσο, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 38’, όταν ο Κουσιάδης απέκρουσε ασθενώς σουτ του Λάμπρου και ο επερχόμενος Κουντουριώτης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1…

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, όμως ήταν και πάλι ο Παναιτωλικός εκείνος που πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 53’, με τον Μωραΐτη να νικάει με πλασέ τον Βασίλα. Μάλιστα, οι Ακαρνάνες πήραν προβάδισμα ασφαλείας, στο 68ο λεπτό, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Κοντογιάννη!

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή της μπάλας, πίεσε για να μειώσει το σκορ και τα κατάφερε, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, με το κοντινό σουτ του Μπουζούκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Κουντουριώτης, 85’ Μπουζούκης / 27’-53’ Μωραΐτης, 68’ Κοντογιάννης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ανδρέου, Σερβιλάκης (60’ Μαυρομάτης), Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Αγγελόπουλος Β.), Στάικος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (60’ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Πριόνας, Τασιούλης, Σάντο, Μαλής, Κοντογιάννης Γιώ., Κοντογιάννης Για., Γιαννιώτης, Μωραΐτης, Καράι Φα, Παράς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Βακράκος, Βασιλάρης και Νταλακούρας.