Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αποστολάκη, ο οποίος έκανε ακόμα ένα χατ τρικ, οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17, αφού κέρδισαν με 4-2 τους αντίστοιχους του Πανιωνίου στη Γλυφάδα, για την ένατη αγωνιστική του τρίτου γύρου!

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης αφού είχαν και την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, χάρη σε ένα δυνατό σουτ του Βενάρδου πριν ακόμα συμπληρωθεί το ημίωρο.

Ωστόσο, στην επανάληψη, το «τριφύλλι» πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, βελτίωσε τις επιλογές του στο τρίτο μισό του γηπέδου και, έχοντας τον Αποστολάκη σε μεγάλη ημέρα, πέτυχε την ολική ανατροπή…

Ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος προηγήθηκε εκ νέου, επίσης από την άσπρη βούλα μετά το εύστοχο χτύπημα του Αναστόπουλου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέτυχαν δυο γκολ σε διάστημα ισάριθμων λεπτών και έκαναν το 2-3.

Για να έρθει ο Βαρέσης και να διαμορφώσει με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή το τελικό 4-2, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 23’ Βενάρδος, 70’ (πεν.) Αναστόπουλος / 50’ (πεν.)-76’-90’ Αποστολάκης, 74’ Βαρέσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Μπουσάι (52’ Διαμαντόπουλος), Κοντογιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου (81’ Ζαμάνης), Αδαμίδης (83’ Τζανετης), Γκέκας (62’ Οικονόμου), Μαχαίρας (77’ Σουρνάκης), Βενάρδος, Αναστόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρτίκα, Μανιδάκης Ν., Ντόκο, Νικολογιάννης (54’ Γκουντούνας), Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Αποστολάκης, Σκεντεράι (62’ Ξεπαπαδάκης), Σέχου (77’ Μανιδάκης Γ.), Καλομοίρης (73’ Αμπίλας), Γιαούπι (68’ Δημήτρουλας).